Over Greenheart hotel

Greenheart hotel is een stijlvolle en sfeervolle plek voor je verblijf in Paramaribo. Een Villa Kakelbont, nieuw van de grond af aan gebouwd door eigenaar Yayo – een project van bijna 10 jaar. Robuust tropisch hardhout, de beste materialen. Er is geen spijker of schroef in de hoofdconstructie te vinden, alle houtconstructies zijn met ‘pen-gat’ verbindingen muurvast gezet. Iedereen die rust, comfort, sfeer en kleinschaligheid zoekt in het mooie historische centrum van Paramaribo, zal zich hier thuis voelen. Kleine gezinnen, avonturiers, reislustige koppels, single reizigers, gepensioneerden, citytrippers, en ook de zakenvrouw/man kan hier terecht.

De dag begin je bijvoorbeeld met een frisse ochtendduik in het zwembad en daarna geniet je van het uitgebreide ontbijtbuffet. ’s Middags, na je culturele ontdekkingen in de prachtige binnenstad, relax je in de jacuzzi. In de avond deel je je ervaringen met je medereizigers onder het genot van een lekkere cocktail bij het zwembad of drink je een ijskoude djogo in de bar. Wil je je liever terugtrekken met een goed boek? Een tête à tête? Dan kan je terecht op een van de terrassen die het Greenheart Hotel rijk is.

De stijlvolle kamers, 14 in totaal, hebben een eigen badkamer met warme (en koude) douche, zijn voorzien van ventilatoren, en natuurlijk ook van klamboes. Het kunstige meubilair van tropisch hardhout gecombineerd met prachtige muurschilderingen van verschillende inheemse vogels zorgen voor een koloniale sfeer in de kamers.

Greenheart hotel ligt schuin tegenover Un Pied-à-Terre, in de Costerstraat 70, Paramaribo.

Bekijk hier de foto’s van indrukwekkende werkzaamheden aan het tuinrestaurant en het zwembad; beiden zijn nu af en in bedrijf.

Greenheart hotel is er helemaal klaar voor! Klik hier voor de website.