Kamers & Faciliteiten

 

Brokopondo

We hebben 8 verschillende kamers in het huis om uit te kiezen, en in de hut in de tuin is er plaats voor 9 hangmatten.

Kamers

Alle kamers zijn eenvoudig maar schoon, en ze zijn allemaal uitgerust met klamboe en ventilator. De meeste hebben traditionele ramen met luiken, die een zacht briesje binnenlaten gedurende de dag. Op de bovenste verdiepingen vind je kamers met ruimte voor 1 tot 4 personen. Er zijn drie kamers en een gedeelde badkamer op elke verdieping. Op de begane grond hebben we twee familiekamers met ruimte voor 4-5 personen en deze kamers hebben hun eigen badkamer.

In sommige kamers is het mogelijk om een extra bed te zetten voor € 10 per nacht, en we hebben ook een baby bedje gratis beschikbaar op aanvraag.

Hangmat

Als je liever in een hangmat wil slapen, ben je welkom in onze gezellige hut in dteahousee tuin. Hier hangen we een hangmat met klamboe op voor slechts 10 € per nacht – dat is de goedkoopste optie voor een nachtje in Paramaribo! Als je wil, kan je ook jouw eigen hangmat ophangen. Ongeacht waar je voor kiest, krijg je een sleutel voor een kastje, zodat je jouw bagage veilig kan opbergen terwijl je slaapt of de stad verkent. En natuurlijk zijn hier tal van mogelijkheden voor het opladen van uw elektrische toestellen – vergeet alleen je eigen oplader niet mee te nemen! Achter de hut is een toilet en twee douches die worden gedeeld tussen de gasten van de hangmathut.