Onze services

OntbijtDSC_0800 (1)

Naast lekker en comfortabel slapen kan je ook bij ons ontbijten. Ons ontbijt bestaat uit vruchtensap, koffie, thee, brood, diverse jams, pindakaas, chocoladepasta en vers fruit.

Drankjes

Uit de koelkast op de veranda kan je drinken pakken en noteren op de lijst. Uiteraard hebben we de djogo’s (bier) koud staan, maar we hebben ook een ruime sortering aan fris (“softs”), water en sapjes.

Wassen en drogen

Op doorreis en de kleren moeten nu toch echt gewassen worden? Geen probleem. Ons team wast en droogt je was dezelfde dag nog in onze grote wasmachine en droger.

Bagage service

Als je een aantal dagen “het bos” in wil, kan je je bagage droog, veilig en gratis opbergen in een van onze bagagelockers.

Betaalmogelijkheden

We accept payments in cash in USD, Euro en SRD. We also accept MAESTRO, VISA and MASTERCARD at the front desk at Greenheart hotel. The charges for a credit- and bankcard transaction are 3,5%.

VisaMastercardMaestroPayPal

Tours

In samenwerking met Thats’it tours, een gespecialiseerde touroperator, kunnen we tour(s) voor u op maat ontwerpen. Het mooie is dat de kosten niet hoger zijn dan wanneer u het zelf uitzoekt en het voordeel is dat onze touroperator alleen werkt met aanbieders die zich bewezen hebben. U kunt daarnaast bij ons ook een aantal `standaard` tours boeken.

WiFi

wifi-free-sticker-logo-uitgesneden WiFi is gratis

Computer

Op verzoek kan je gratis onze computer gebruiken!

Koelkast

Heb je iets gekocht dat koud bewaard moet worden? Gebruik gratis onze gastenkoelkast!